Jummah, virtues, role and its importance

September 16, 2011 aaicw 0

By Imam Lavdrim Hamja – Kenosha, September 16, 2011   All praise is to Allah, Who guided us in the straight path and tells us in the Glorious Quran: قَدْ خَلَتْ مِنْ قَبْلِكُمْ سُنَنٌ فَسِيرُوا […]

Vazhdo me frymën e Ramazanit

September 2, 2011 aaicw 0

Nga: Imam Lavdrim Hamja – Kenosha, 2 shtator 2011 Falënderimi i Plotë i qoftë Allahut, Mëshiruesit, Bamirësit të përgjithshëm, i Cili na e bëri nesib agjërimin e muajit të Ramazanit. O Zot të lutemi Ty, […]

Continue with the spirit of Ramadan

September 2, 2011 aaicw 0

By Imam Lavdrim Hamja – Kenosha, September 2, 2011  All praise belongs to Allah, the Sustainer, the Cherisher of all which made it possible for us to fast during the month of Ramadan. We beseech […]

Zakat is the greatest task of Islam

August 19, 2011 aaicw 0

By Imam Lavdrim Hamja – Kenosha, August 19, 2011 All thanks belong to God, Who guided us in the straight path and belief, If He would have not guided us for surety we would have […]

Ramazani, muaji i të gjitha mirësive, mëshirës dhe i faljes

August 5, 2011 aaicw 0

Imam Lavdrim Hamja – Kenosha, 5 gusht 2011 Të gjitha falënderimet e plota i qofshim Allahut, Krijuesit të gjithësisë, i Cili thotë në Kur’an: “… ۖ وَرَحْمَتِي وَسِعَتْ كُلَّ شَيْءٍ ۚ فَسَأَكْتُبُهَا لِلَّذِينَ يَتَّقُونَ Mëshira […]

Martesa, rëndësia dhe mirësia e saj

July 24, 2011 aaicw 0

Nga: Imam Lavdrim Hamja – Kenosha, 24 qershor 2011 Falënderimi i plotë i qoftë Allahut, Zotit të botëve, i Cili thotë në Kur’an “Lavdi i qoftë Atij, i Cili krijoi të gjitha çiftet. Selamet dhe […]

God’s Mercy and Forgiveness for His servants

July 15, 2011 aaicw 0

By Imam Lavdrim Hamja – Kenosha, July 15, 2011 All thanks belong to God, creator of the universe, which He says in the Qur’an: غَافِرِ الذَّنبِ وَقَابِلِ التَّوْبِ شَدِيدِ الْعِقَابِ ذِي الطَّوْلِ ۖ لَا إِلَٰهَ […]

Mëshira dhe falja e Allahut për robërit e Tij

July 15, 2011 aaicw 0

Nga: Imam Lavdrim Hamja – Kenosha, 15 korrik 2011  Falënderimi i plotë i qoftë vetëm Allahut, Krijuesit të gjithësisë, i Cili thotë në Kur’an:غَافِرِ الذَّنبِ وَقَابِلِ التَّوْبِ شَدِيدِ الْعِقَابِ ذِي الطَّوْلِ ۖ لَا إِلَٰهَ إِلَّا […]

1 5 6 7 8 9 10