Edukata ndaj Pejgamberit (a.s)

February 11, 2011 aaicw 0

Nga: Imam Lavdrim Hamja – Kenosha, 11.2. 2011 Vëllezër dhe motra besimtarë, më 12 Rebiu i parë, lindi zotëria i gjithë njerëzimit, Pejgamberi ynë, Muhammedi (a.s), të cilin Allahu xh.sh e dërgoi: ) إِنَّا أَرْسَلْنَاكَ […]

In the footsteps of our Prophet (PBUH)

February 4, 2011 aaicw 0

By: Imam Lavdrim Hamja – Kenosha, February 04.2011  All praise is due to Allah, and Allah’s Peace and Blessings be upon His Final Messenger, his family, his noble Companions, and all those who follow them with […]

In the footsteps of our Prophet (PBUH)

February 4, 2011 aaicw 0

By: Imam Lavdrim Hamja – Kenosha, February 04.2011 All praise is due to Allah, and Allah’s Peace and Blessings be upon His Final Messenger, his family, his noble Companions, and all those who follow them […]

Detyrat e myslimanit ndaj myslimanit

December 17, 2010 aaicw 0

Nga: Imam Lavdrim Hamja – Kenosha, 17 dhjetor 2010 Është prej mirësisë dhe mëshirës së Zotit (xh.sh) që na ka bashkuar duke na bërë vëllezër me njëri-tjetrin, prandaj duhet ta falënderojmë për këtë gjë. Por, […]

Morali i mirë të dërgon në xhenet  

October 15, 2010 aaicw 0

Nga: Imam Lavdrim Hamja – Kenosha, 15 tetor 2010 Gjëja më madhështore, të cilën besimtari e fiton, pas besimit të tij në Allahun (xh.sh) dhe në të Dërguarin e Tij (a.s) është morali i mirë […]

Convert to Islam

October 7, 2010 aaicw 0

Converting to Islam In the name of Allah the most Beneficent, the most Merciful All praises be to Allah, the Lord of the Universe. May the peace and blessings of Allah be upon Muhammad (peace […]

A Quick Introduction To Islam

October 7, 2010 aaicw 0

A Quick Introduction To Islam Daniel Masters, Isma’il Kaka and AbdurRahman R. Squires The word “Islam” is an Arabic word which means “submission to the will of God”. This word comes from the same root […]

Friday prayer

October 5, 2010 aaicw 0

Friday prayer  يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِذَا نُودِي لِلصَّلَاةِ مِن يَوْمِ الْجُمُعَةِ فَاسْعَوْا إِلَى ذِكْرِ اللَّهِ وَذَرُوا الْبَيْعَ ذَلِكُمْ خَيْرٌ لَّكُمْ إِن كُنتُمْ تَعْلَمُونَ. فَإِذَا قُضِيَتِ الصَّلَاةُ فَانتَشِرُوا فِي الْأَرْضِ وَابْتَغُوا مِن فَضْلِ اللَّهِ وَاذْكُرُوا […]

1 8 9 10