Imami

IMAMI I AAICW

Imam Mafiz Rustemit

  • Mafiz Rustemi, u lind me 15 Janar të vitit 1985, në fshatin Trebosh të Tetovës.
  • Shkollën tetëvjeçare e përfundoi në vendlindje (1991-1999).
  • Shkollën e mesme e ka kryer në Medresenë “Isa Beu”, Shkup (1999-2003).
  • Institutin e gjuhës Arabe e ka kryer në Kajro të Egjiptit (2003-2005).
  • Fakultetin e Shkencave Islame e filloi në Kajro, ndërsa e përfundoi në Prishtinë (2005-2009).
  • Ndërkohë është duke kryer magjistraturën në Fakultetin e Shkencave Islame në Prishtinë, me temë: “Studimi i Islamit në kontekstin Evropian”.
  • Ka punuar si imam në qytetin Biel/Bienne, Zvicër (2009-2013).
  • Katër vitet e fundit ka qenë imam në xhaminë e Dardanisë në qytetin e Tetovës (2013-2017).
  • Është i martuar dhe baba i dy vajzave.

 

Numri kontaktues me imamin:

262-960-7373