Një natë e mrekullueshme me rastin e hyrjes së Tre Muajve të Mirë

Një natë e mrekullueshme me rastin e hyrjes së Tre Muajve të Mirë

Ditën e diel në mbrëmje, më 22 janar 2023, me rastin e hyrjes së Tre Muajve të Mirë, Rexheb, Shaban dhe Ramazan, xhamia Kenosha në Qendrën Islame Amerikane Shqiptare në Wisconsin zhvilloi një aktivitet fetar me ligjërata të ndryshme.

Në këtë aktivitet, në prani në besimtarëve të pranishëm, ligjëruan Imam Hazimi, H. Ejup Jakupi, H. Emil Skrijelji dhe imami i xhamisë së Kenoshës, H. Mafiz Rrustemi.

Kjo ishte një natë e mrekullueshme në xhaminë e Kenoshës të Qendrës Islame Amerikane Shqiptare në Wisconsin (AAICW).