Gëzuar, 28 nëntorin, Ditën e Flamurit mbarë kombëtar!

Gëzuar Ditën e Flamurit mbarë kombëtar!

Qendra Islame Amerikane-Shqiptare në Wisconsin (AAICW), me rastin e 110 vjetorit të Pavarësisë, uron mbarë shqiptarët kudo që ndodhën:

Gëzuar, 28 nëntorin, Ditën e Flamurit mbarë kombëtar!

Lusim Zotin e Madhëruar t’i bekojë shqiptarët dhe trojet shqiptare!

 

“Të munjam të fluturonja, e të

kisham krahë si ti!

Me gaz të madh do të vinjam

Shqipërisë brenda në gji!

Për me marrë drejt Shkumbinë

edh’ Elbasan e Tiranën

E me ardh ke ti, o Shkodër të shof

Drinin e Bujanën!”

– Naim Frashëri