GËZUAR 14 VJETORIN E PAVARËSISË SË KOSOVËS!

AMERICAN ALBANIAN ISLAMIC CENTER OF WISCONSIN 1979-2022

Me rastin e 14 vjetorit të pavarësisë së Kosovës, Qendra Islame Amerikane Shqiptare në Wisconsin uron të gjithë popullin shqiptar:

Gazuar 14-vjetorin e Pavarësisë së Kosovës!

“Armikut të atdheut i pritet hovi e guximi në qoftë se na sheh të bashkuar e të lidhur për një qëllim të naltë” – Haxhi Vehbi Dibra, firmëtar i Pavarësisë së Shqipërisë.

Zoti ju bekoftë dhe ju dhashtë mbarësi!

Lusim Allahun e Madhëruar t’i mbrojë trojet shqiptare nga çdo e keqe dhe padrejtësi.