Njoftim – Kurban Bajrami 2021

Njoftim – Kurban Bajrami 2021

I nderuar besimtar,

Ju njoftojmë se dita e Arafatit është ditën e Hënë, më 19 korrik 2021 (kjo ditë është mirë të agjërohet. Imsaku është në: 03.54 am – Iftari: 08.24pm).

– Dita e parë e Kurban Bajramit është ditën e Martë, më 20 korrik 2021.

– Namazi i Sabahut falet në orën 05.00 am. 

– Namazi i Bajrami falet në orën 8:30 amgjuhën shqipe dhe në orën 10:00 amgjuhën angleze.

– Çmimi për Kurban për këtë vit është $150 dhe data e fundit për pagesën e kurbanëve është, më 20 korrik 2021.

– MASKA ËSHTË E DETYRUESHME: Duke ditur se, akoma ka përhapje të Covid-19 dhe ka persona që akoma nuk janë vaksinuar, maska është e detyrueshme për të hyrë në xhami.

– DARKA E BAJRAMIT: Ditën e shtunë më, 24 korrik 2021 do të organizohet darka e Kurban Bajramit në formën “Potluck” (çdo njëri përgatit ushqimin sipas dëshirës dhe e sjell në xhami).

          

 Për çdo informacion, ose sqarim të mëtejshëm, ju mund të kontaktoni në numrin e telefonit të xhamisë: 262-654-0575, ose në numrin e Imamit: 262-960-7373. Gjithashtu mund të merrni informacion edhe përmes faqes së internetit të xhamisë: www.aaicw.org

 Me respekt:
Këshilli i Xhamisë, AAICW