RAMAZAN 2021 (13 prill – 12 maj)

RAMAZAN 2021 –  (13 prill – 12 maj)

Qendra Islame Amerikane-Shqiptare në Wisconsin njofton të gjithë anëtarët e saj dhe të gjithë besimtarët myslimanë, që jetojnë dhe banojnë në SHBA, se dita e parë muajit të bekuar të Ramazanit është dita e MARTË, më 13 PRILL 2021 dhe dita e fundit e Ramazanit është dita e MËRKURË, më 12 MAJ 2021.

  • Nata e KADRIT është ditën e Shtunë, më 8 MAJ 2021.
  • Dita e parë e FITËR BAJRAMIT është dita e Enjte, më 13 MAJ 2021.

AGJËRIM TË LEHTË DHE TË PRANUAR! ME ZEMËR TË MIRË RAMAZANIN!

Me respekt:
Këshilli i Xhamisë – AAICW
www.aaicw.org