GËZUAR 13 VJETORIN E PAVARËSISË SË KOSOVËS!

GËZUAR 13 VJETORIN E PAVARËSISË SË KOSOVËS!

Me rastin e 13 vjetorit të pavarësisë së Kosovës, Qendra Islame Amerikane Shqiptare në Wisconsin uron të gjithë popullin shqiptar:

GËZUAR 13 VJETORIN E PAVARËSISË SË KOSOVËS!

Zoti i bekoftë shqiptarët dhe mbarë trojet shqiptare!