GËZUAR SHQIPTARË 12 VJETORIN E PAVARËSISË SË KOSOVËS!

17 shkurt 2008 -2020

GËZUAR 12 VJETORIN E PAVARËSISË SË KOSOVËS!

GËZUAR 12 VJETORIN E PAVARËSISË SË KOSOVËS!

Me rastin e 12 vjetorit të pavarësisë së Kosovës, Qendra Islame Amerikane Shqiptare në Wisconsin uron të gjithë popullin shqiptar dhe veçanërisht vëllezërit tanë kosovarë:

Zoti i bekoftë shqiptarët dhe mbarë trojet shqiptare!

GËZUAR 12 VJETORIN E PAVARËSISË SË KOSOVËS!