Njoftim – Ramazani 2019

Qendra Islame Amerikane-Shqiptare në Wisconsin njofton të gjithë anëtarët e saj dhe të gjithë besimtarët myslimanë, që jetojnë dhe banojnë në SHBA, se muaji i bekuar i Ramazanit këtë vit fillon ditën e HËNË, më 6 MAJ 2019 dhe mbaron po ditën e HËNË, më 3 QERSHOR 2019.

  • TERAVIA fillon ditën e DIEL në darkë, MË 5 MAJ 2019.
  • Nata e KADRIT është ditën e XHUMA, më 31 MAJ 2019.
  • Dita e parë e FITËR BAJRAMIT është dita e MARTË, më 4 QERSHOR 2019.
  • Namazi i Fitër Bajramit falet në orën 08:30 (shqip) dhe në orën 10:30 (anglisht).
  • Sadakatul FITRI është $10 për çdo person ta familjes.

IFTARET:

  • Çdo ditë të PREMTE, TË SHTUNË DHE TË DIEL – IFTARE TË HAPURA PËR ÇDO NJERI (POTLUCK).

ANËTARËSIA:

Ju kujtojmë gjithashtu të paguani edhe anëtarësinë e xhamisë.

AGJËRIM TË LEHTË DHE TË PRANUAR! ME ZEMËR TË MIRË RAMAZANIN!

Me respekt:

Këshilli i Xhamisë – AAICW
www.aaicw.org