GËZUAR SHQIPTARË 11 VJETORIN E PAVARËSISË SË KOSOVËS!

GËZUAR 11 VJETORIN E PAVARËSISË SË KOSOVËS!

Me rastin e 11 vjetorit të pavarësisë së Kosovës, Qendra Islame Amerikane Shqiptare në Wisconsin uron të gjithë popullin shqiptar dhe veçanërisht vëllezërit tanë kosovarë:

Zoti i bekoftë shqiptarët dhe mbarë trojet shqiptare!