Përfundon me sukses mësimi fetar për vitin akademik 2017-18

Me rastin e përfundimit të shkollës të së Shtunës, mbrëmë me 12 maj 2018 u mbajtë një program shumë i bukur, i përgatitur nga nxënësit dhe imami i Qendrës Islame Amerikane Shqiptare në Wisconsin, Mafiz Rustemi.

Me këtë rast u ndanë edhe çertifikata për nxenësit që e ndoqën mësimin fetarë gjatë vitit akademik 2017-18. Ndarjen e çertifikatave e bëri Imami i mëparshëm Ilaz ef. Fetai.

Femijëve, Allahu u dhashtë suksese në të ardhmen, ndërsa imamin tonë e shpërbleftë me Xhennet.