Komuna e qytetit të Kenoshës në Wisconsin fillon mbledhjen me leximin e Kur’anit

Komuna e qytetit të Kenoshës në Wisconsin, USA ftoi në mbledhjen e radhës Imamin e Qendrës Islame Amerikane Shqiptare në Wisconsin, z. Mafiz Rustemi, kryetarin e saj, z. Ismail Aliji dhe prof. Saad Yousuf, për të filluar mbledhjën e Këshillit Komunal me lutje Kur’anore.

Mbledhja filloi me leximin e një pjese kuranore nga Imam Mafiz Rustemi.

Nëse kjo ndodhë në një qytet të Amerikës me 1% musliman, përse të mos e bëjnë edhe qytetet tona me banorë shumicë muslimane?!

Për më tepër ndiqni videon…