Me zemër të mirë Ramazanin 2017!

Qendra Islame Amerikane-Shqiptare në Wisconsin njofton të gjithë anëtarët e saj dhe të gjithë besimtarët myslimanë, që jetojnë dhe banojnë në SHBA, se muaji i bekuar i Ramazanit për vitin 2017 fillon ditën e SHTUNË, më 27 MAJ 2017 dhe mbaron po ditën e SHTUNË, më 24 QERSHOR 2017.
  • TERAVIA fillon sot, ditën e XHUMA në darkë, MË 26 MAJ 2017.
  •  Nata e KADRIT është ditën e MËRKURË, më 21 QERSHOR 2017. 
  • Dita e parë e FITËR BAJRAMIT është dita e DIEL, më 25 QERSHOR 2017. 

 

Shkarko kalendarin: