Parlamenti i Kanadasë rezolutë kundër islamofobisë

OTTAWA (AA) – Parlamenti Federal i Kanadasë ka pranuar një rezolutë që dënon islamofobinë dhe racizmin sistematik, raporton Anadolu Agency (AA).