Njoftim për mbledhjen e përgjithshme 2016

ALL PRAYERS ARE CANCELLED AT THE KENOSHA MASJID UNTIL FURTHER NOTICE

Albanian American Islamic Center Of Wisconsin

6001 -88th Avenue

Kenosha, Wisconsin 53142

Tel. 262.654.0575                                             www.aaicw.org                                            Fax. 262. 313-0144


NJOFTIM

 

Njoftojmë të gjithë anëtarët e Qendrës Islame Amerikane Shqiptare në Wisconsin se, ditën e diel, më 25 dhjetor 2016, ora: 2:00 pm mbahet mbledhja e përgjithshme e gjithë anëtarëve të Albanian American Islamic Center Of Wisconsin.

            Ju lutemi mos mungoni dhe mirë së të vini!

 

Me respekt:

Këshilli i Xhamisë

Kenosha, WI