Ceremonia e mbylljes së kursit të fëmijëve për vitin 2010-2011

Ditën e shtunë, më 11 qershor 2011 fëmijët e kursit të Qendrës Islame Amerikane-Shqiptare në Wisconsin zhvilluan ceremoninë e mbylljes së kursit për vitin 2010-2011.

AAICW, në formën e piknikut në ambient të hapur, kishte organizuar një program argëtues me lojëra dhe aktivitete të ndryshme për të gjithë fëmijët, të cilët kanë marrë pjesë në këtë kurs.

Pas faljes së namazit të drekës, në prani të prindërve dhe fëmijëve u bë shpërndarja e çertifikatave për të gjithë fëmijët, ndërsa për nxënësve të dalluar iu dha një çertifikatë e veçantë “Shining Star”.

Me këtë rast, për të gjithë fëmijët ishte përgatitur një drekë e veçantë.

Qendra Islame Amerikane-Shqiptare në Wisconsin falënderon të gjithë personat që kanë kontribuuar në vazhdimësinë e kursit të fëmijëve. Gjithashtu një falënderim i veçantë edhe për fëmijët dhe prindërit e tyre.

Zoti (xh.sh) i shpërbleftë me të mira dhe fëmijëve iu ndriçoftë zemrat dhe mendjet e tyre.

Be the first to comment

Leave a Reply