10 Great Prophet Muhammad Quotes on Christians

February 22, 2018 aaicw 0

By: Dr. Craig Considine In “The Covenant of the Prophet Muhammad with the Christians of Najran,” Muhammad states: 10 Great Prophet Muhammad Quotes on Christians: “If a monk or pilgrim seeks protection, in mountain or valley, […]

GËZUAR 10 VJETORIN E PAVARËSISË SË KOSOVËS!

February 16, 2018 aaicw 0

Qendra Islame Amerikane Shqiptare në Wisconsin uron të gjithë popullin shqiptar dhe veçanërisht popullin e Kosovës: GËZUAR 10 VJETORIN E PAVARËSISË SË KOSOVËS! Zoti i bekoftë shqiptarët dhe trojet e shqiptarëve!