Amerikani, thirrës në Islam

November 9, 2018 aaicw 0

Ju kujtohet De’Von?!. Para meje e pranoi Islamin 7 muaj më parë. Por ai nuk u mjaftua me kaq, sepse e kuptoi se Islami është mirësia më e madhe që Zoti ia jep njeriut, prandaj […]

Picnic: Family Fun Day

June 20, 2018 aaicw 0

Picnic: Family Fun Day When: Sunday, June 24, 2018 From 1pm – 7pm At: American Albanian Islamic Center of Wisconsin 6001 88th Ave, Kenosha, WI 53142

10 Great Prophet Muhammad Quotes on Christians

February 22, 2018 aaicw 0

By: Dr. Craig Considine In “The Covenant of the Prophet Muhammad with the Christians of Najran,” Muhammad states: 10 Great Prophet Muhammad Quotes on Christians: “If a monk or pilgrim seeks protection, in mountain or valley, […]

GËZUAR 10 VJETORIN E PAVARËSISË SË KOSOVËS!

February 16, 2018 aaicw 0

Qendra Islame Amerikane Shqiptare në Wisconsin uron të gjithë popullin shqiptar dhe veçanërisht popullin e Kosovës: GËZUAR 10 VJETORIN E PAVARËSISË SË KOSOVËS! Zoti i bekoftë shqiptarët dhe trojet e shqiptarëve!