Me zemër të mirë Ramazanin 2017!

May 26, 2017 aaicw 0

Qendra Islame Amerikane-Shqiptare në Wisconsin njofton të gjithë anëtarët e saj dhe të gjithë besimtarët myslimanë, që jetojnë dhe banojnë në SHBA, se muaji i bekuar i Ramazanit për vitin 2017 fillon ditën e SHTUNË, […]

Family Fun Day

May 11, 2017 aaicw 0

FAMILY FUN DAY When Saturday May 20, 2017 1pm – 7pm Where American Albanian Islamic Center 6001  88th Ave., Kenosha, WI 53142 www.aaicw.org aaic6001@gmail.com         ALL AGES EVENT… BRING THE Entire FAMILY!!! […]

Faiths come together at Kenosha mosque

March 27, 2017 aaicw 0

Interfaith seminars helps bridge the gap, show community unity BY TERRY FLORES tflores@kenoshanews.com The most diverse representation of faiths made its presence known Sunday night in Kenosha at the oldest registered Islamic center in the […]

1 2 3