Dashuria dhe edukata ndaj Pejgamberit (a.s)

October 21, 2011 aaicw 0

Nga: Imam Lavdrim Hamja – Kenosha, 21 tetor 2011 I gjithë falënderimi i qoftë Allahut (xh.sh), Zotit të botëve, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit, i Cili thotë në Kur’an: “Ne, nuk të dërguam ndryshe, (o Muhammed) vetëm se […]

Detyra e prindit ndaj fëmijës

October 7, 2011 aaicw 0

Nga: Imam Lavdrim Hamja – Kenosha, 7 tetor 2011 Falënderimi i plotë i qoftë Allahut, Krijuesit të botëve, i Cili thotë në Kur’an: وَإِنَّهُ لَذِكْرٌ لَّكَ وَلِقَوْمِكَ ۖ وَسَوْفَ تُسْأَلُونَ ﴿٤٤﴾ “Me të vërtetë ky […]

Duties of parents towards their children

October 7, 2011 aaicw 0

By Imam Lavdrim Hamja – Kenosha, October 07, 2011 Full praise is to God, The Creator of universe, Which He says in the Quran: وَإِنَّهُ لَذِكْرٌ لَّكَ وَلِقَوْمِكَ ۖ وَسَوْفَ تُسْأَلُون “The (Quran) is indeed […]

Repentance of a servant satisfies God

October 4, 2011 aaicw 0

By: Imam Lavdrim Hamja – Kenosha, November 4, 2011 O Allah, we only thank You for Your abundant kindness which You have bestowed upon us. We thank You constantly for leaving the door of repentance […]