Histori e diturisë në Islam

June 3, 2011 aaicw 0

Nga: Imam Lavdrim Hamja – Kenosha, 3 qershor 2011 Falënderimi i plotë i qoftë Allahut, i Cili në Kur’anin famëlartë ka thënë: “Më shumë e kanë frikë Allahun dijetarët.” Salavatet dhe selam, paqja dhe shpëtimi […]

Përse gjithë këto katastrofa dhe sëmundje?

April 29, 2011 aaicw 0

Nga: Imam Lavdrim Hamja – Kenosha, 29.4.2011 Falënderimi i plotë i takon Allahut Fuqiplotë, Zotëruesit të qiejve dhe të tokës, Krijuesit të njeriut në formën më të mirë. Salavatet dhe selamet, paqja dhe shpëtimi i […]

Rruga drejt fitores dhe ndihmës së Allahut

March 25, 2011 aaicw 0

Nga: Imam Lavdrim Hamja – Kenosha, 25 mars 2011 Falënderimi i plotë i takon Allahut të Plotfuqishëm, Krijuesit të botëve. Salavatet dhe selamet, paqja dhe shpëtimi i Zotit qoftë për mbi të dashurin tonë, Muhammedin […]

1 2 3 4 5