Detyrat e myslimanit ndaj myslimanit

December 17, 2010 aaicw 0

Nga: Imam Lavdrim Hamja – Kenosha, 17 dhjetor 2010 Është prej mirësisë dhe mëshirës së Zotit (xh.sh) që na ka bashkuar duke na bërë vëllezër me njëri-tjetrin, prandaj duhet ta falënderojmë për këtë gjë. Por, […]