Detyrat e myslimanit ndaj myslimanit

December 17, 2010 aaicw 0

Nga: Imam Lavdrim Hamja – Kenosha, 17 dhjetor 2010 Është prej mirësisë dhe mëshirës së Zotit (xh.sh) që na ka bashkuar duke na bërë vëllezër me njëri-tjetrin, prandaj duhet ta falënderojmë për këtë gjë. Por, […]

Morali i mirë të dërgon në xhenet  

October 15, 2010 aaicw 0

Nga: Imam Lavdrim Hamja – Kenosha, 15 tetor 2010 Gjëja më madhështore, të cilën besimtari e fiton, pas besimit të tij në Allahun (xh.sh) dhe në të Dërguarin e Tij (a.s) është morali i mirë […]

1 3 4 5