Me zemër të mirë Ramazanin 2017!

May 26, 2017 aaicw 0

Qendra Islame Amerikane-Shqiptare në Wisconsin njofton të gjithë anëtarët e saj dhe të gjithë besimtarët myslimanë, që jetojnë dhe banojnë në SHBA, se muaji i bekuar i Ramazanit për vitin 2017 fillon ditën e SHTUNË, […]

Family Fun Day

May 11, 2017 aaicw 0

FAMILY FUN DAY When Saturday May 20, 2017 1pm – 7pm Where American Albanian Islamic Center 6001  88th Ave., Kenosha, WI 53142 www.aaicw.org aaic6001@gmail.com         ALL AGES EVENT… BRING THE Entire FAMILY!!! […]

Njoftim për mbledhjen e përgjithshme 2016

December 22, 2016 aaicw 0

Albanian American Islamic Center Of Wisconsin 6001 -88th Avenue Kenosha, Wisconsin 53142 Tel. 262.654.0575                                             www.aaicw.org                                            Fax. 262. 313-0144 NJOFTIM   Njoftojmë të gjithë anëtarët e Qendrës Islame Amerikane Shqiptare në Wisconsin se, ditën e diel, […]

Islami e do butësinë dhe e urren ekstremizmin

November 25, 2011 aaicw 0

Nga: Imam Lavdrim Hamja – Kenosha, 25 nëntor 2011 Falënderimi dhe madhërimi i plotë i qoftë Allahut, Krijuesit të gjithësisë, i Cili thotë në Kur’anin famëlartë: فَبِمَا رَحْمَةٍ مِّنَ اللَّـهِ لِنتَ لَهُمْ ۖ وَلَوْ كُنتَ […]

1 2 3 4 5