Njoftim – COVID 19

March 13, 2020 aaicw 0

Njoftim Të nderuar besimtarë!             Duke u nisur nga pandemia e përhapur e virusit Covid 19 dhe rrezikshmëria e përhapjes së tij në mesin e njerëzve, Këshilli i xhamisë ka vendosur që hytbeja dhe namazi […]

Picnic: Family Fun Day

June 20, 2018 aaicw 0

Picnic: Family Fun Day When: Sunday, June 24, 2018 From 1pm – 7pm At: American Albanian Islamic Center of Wisconsin 6001 88th Ave, Kenosha, WI 53142