Njoftim – Kurban Bajrami 2021

July 13, 2021 aaicw 0

Njoftim – Kurban Bajrami 2021 I nderuar besimtar, – Ju njoftojmë se dita e Arafatit është ditën e Hënë, më 19 korrik 2021 (kjo ditë është mirë të agjërohet. Imsaku është në: 03.54 am – […]

NJOFTIM RRETH SADAKATUL-FITRIT DHE BAJRAMIT

May 10, 2021 aaicw 0

Të nderuar anëtarë, Sadakatul Fitri është një prej obligimeve që lidhet me agjërimin, andaj çdo besimtar, qoftë ai i vogël ose i rritur, i ri ose plak, mashkull ose femër, të gjithë duhet ta kryejnë […]

RAMAZAN 2021 (13 prill – 12 maj)

April 5, 2021 aaicw 0

RAMAZAN 2021 –  (13 prill – 12 maj) Qendra Islame Amerikane-Shqiptare në Wisconsin njofton të gjithë anëtarët e saj dhe të gjithë besimtarët myslimanë, që jetojnë dhe banojnë në SHBA, se dita e parë muajit të […]

GËZUAR 13 VJETORIN E PAVARËSISË SË KOSOVËS!

February 17, 2021 aaicw 0

GËZUAR 13 VJETORIN E PAVARËSISË SË KOSOVËS! Me rastin e 13 vjetorit të pavarësisë së Kosovës, Qendra Islame Amerikane Shqiptare në Wisconsin uron të gjithë popullin shqiptar: GËZUAR 13 VJETORIN E PAVARËSISË SË KOSOVËS! Zoti […]

Gëzuar Ditën e Flamurit mbarë kombëtar!

November 28, 2020 aaicw 0

Gëzuar Ditën e Flamurit mbarë kombëtar! Qendra Islame Amerikane-Shqiptare në Wisconsin (AAICW), me rastin e 108 vjetorit të Pavarësisë, uron mbarë shqiptarët kudo që ndodhën: Gëzuar, 28 nëntorin, Ditën e Flamurit mbarë kombëtar! Lusim Zotin […]

1 2 3 13